Jump to content

JonBaxter

Members
  • Content Count

    7
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

About JonBaxter

  • Birthday April 19

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Brazil
  • Interests
    Creating maps and being an idiot on the internet

Profile Fields

  • My Project
    Sonic Arena 2 Remake

Recent Profile Visitors

518 profile views
  1. I'm interested in trying my hand at making some maps. I got a project of my own but I feel like I could get some experience still, and I love creating small worlds. I unfortunately can't work all day since I have to study and whatnot, but I'd love to help.
  2. I am trying to make event-based enemies that act like the attack on sight regular NPCs, but I don't know if there is a way to make an event only activate after "player is X tiles away". Right now events that autorun encompass the whole map and even adjacent ones if I remember correctly, but I want an event that only starts its logic flow after a player enters its "custom boundaries" I already tried some incredibly ineffective methods to make that work that should work on paper such as making a big sprite with a single entity in a 32x32 space and the adjacent spaces being completely blank, like this: Then setting the event to "player touch", making the enemy start its logic flow...but it simply doesn't run for some reason. it just displaces the enemy's actual position in a weird way, botching the process. Are there any possible tricks to make this work that I'm not seeing?
  3. bump. seems like almost all maps bigger than 4x4 take a long while to load for my players, but not me (the host), and everyone connected has .NET framework up to date. has nothing really been changed since beta 4? this didn't happen before at all in much bigger maps
  4. The game actually loads just fine for them after a while, but I'll ask them to update .Net and see what happens EDIT: I have confirmed that this indeed not being caused by an outdated .net framework. what could be the cause then?
  5. I am unsure if this is a problem caused by shoddy hosting or if it's a legitimate bug being caused by the new intersect version (5.1) since this wasn't happening before, so I was instructed to post this here instead of Bugs & Suggestions. Every time one of my game's players tries to join my game they are stuck in a black screen for several minutes at a time before the game is displayed properly. At first I thought it was caused because I forgot to upload a mapcache.db file along with my game's test builds, however after linking the cache file the players would still always pick a character and go to a black screen for several minutes. While this seems like an obvious loading problem caused by a large map size this was not being reported by anyone before the engine was updated to version 5.1 and the large map was not altered between either. is this a bug or just a problem caused by slow internet on the host's end?
×
×
  • Create New...