Jump to content
  • 0
LittleBilly

Problem with FPS

Question

 hello, since downloading the update 6.1, the client works with 10 or less FPS and I can't make them go up. Can somebody help me?

Thanks you

 

sorry for my English. I hope you understand the problem:11_blush:

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

si, aunque es no creo que venga por ahí el problema. ocurrió desde la actualización. no probe volver a instalar la 6.0 para ver si vuelve a correr bien 
intel i5 7400.
8gb RAM.
gráfica gforce 610.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 hour ago, LittleBilly said:

si, aunque es no creo que venga por ahí el problema. ocurrió desde la actualización. no probe volver a instalar la 6.0 para ver si vuelve a correr bien 
intel i5 7400.
8gb RAM.
gráfica gforce 610.

Has instalado la última actualización de tus graphics drivers?

 

Prueba 6.0 también para ver si tienes el mismo problema.

 

Una otra cosa: tenemos que usar inglés aquí, y si no queremos usarlo tenemos que ir a la sección de español.

 

@Damian666 If you can, please move this thread to the Spanish section.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...