Jump to content

(Bug) Play BGM Not Working


Xeno
  • Version: Beta 5 Fixed Bug Report

For tracking and organizational purposes, please include ONLY ONE bug or suggestion per report. Thank you!
Reports not in English will be removed.

///////////////////////////////////////////////////
Error Description
///////////////////////////////////////////////////

Play BGM command in events is broken

///////////////////////////////////////////////////
Replication Steps
///////////////////////////////////////////////////



///////////////////////////////////////////////////
Attach Screenshots/Other media
////////////////////////////////////////////////////



///////////////////////////////////////////////////
Attach Error Logs
////////////////////////////////////////////////////
If you are using Intersect, please find and attach BOTH your Client/Resources/Logs folder and Server/Resources/Logs folder to help us debug your problem. Without these logs we often cannot fix bugs in the engine.



User Feedback

Recommended Comments



Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...